Lov!

Jösses, jag har för mycket läxor och jox att göra. Och nu skall jag vekligen göra det också, annars kommer jag aldrig in på Värmdö. Eäk. Jag som vill sova.
Jag vill ha vår nu. Inte bara årstidsvår, jag vill ha mental vår också. Vakna upp på nytt och börja leva igen. Har legat i dvala hela vintern.

Toft

Nytt ord, ny blogg. Toft kom jag på nu när jag försökte sova. Det är de små brinnande punkterna som singlar upp från en eld i mörkret (nej, inte gnistor). Jag är nöjd. Visst finns det här ordet säkert redan i tusentals bemärkelser (särskilt orginell bokstavskombination är det ju inte) men nu är det mitt.
Och blogg, ja. Jag har visserligen bloggat lite hipp som happ ett tag, men det är högst privat och redigt emo. Jag behöver lite lättsamt ljus i tillvaron också :)

Nu skall jag försöka sova. Försöka. Men mitt rum har lagom temperatur, och då är det ingen sport längre. Vitsen är ju att det skall vara svinkallt så man måste ligga under två täcken och kämpa för att få dem varma.
Suck. Sova är typ det roligaste man kan göra vid den här tiden på året. Men imorgon (eller, idag rättare sagt) skall pappa och jag på bokrean kl 6. Mysi. Mest för sakens skull, och så vill jag testa att käka frukost på café, om jag nu orkar. Vi har ändå ingen spännande föda hemma.